Individuele fitness

Je kunt in de PACIFIC GYM ook individueel trainen. Je bent vrij om te trainen hoe je wilt, je kunt trainen voor spierversterking (fitness) en conditieverhoging (cardiofitness). Onze fitnesstoestellen zijn van Italiaanse makelij (PANATTA) en gebruiksvriendelijk. Alle toestellen zijn in hoogte verstelbaar en je past ze makkelijk aan je eigen niveau aan. Zo kun je lekker snel aan de slag.

Cardiofitness

Fitness is zo’n beetje de ‘moeder der sportschoolsporten’, bij deze individuele sport train je de belangrijkste lichaamsspieren. Cardiofitness is een zeer effectieve training voor verschillende doeleinden. Ongeacht je trainingsniveau en of het nu gaat om conditie, uithoudingsvermogen of afslanken.
Je kunt bij de PACIFIC GYM gebruikmaken van een grote hoeveelheid cardiotoestellen: steppers, fietsen, crosstrainers, loopbanden, Spinning fietsen én Concept II indoor roeiapparaten. Alle toestellen hebben verschillende programma’s.

TIP: Heb je nog geen fitnesservaring en wil je uitleg over het gebruik van de toestellen? Geen nood, er is altijd een fitnessinstructeur in de zaal om uitleg en trainingsadvies te geven en je op weg te helpen.

Spierversterking

Van fitness gericht op spieropbouw krijg je een betere lichaamshouding en – afhankelijk van je training – slankere spieren óf juist een betere spieropbouw. Je kunt daarvoor onder meer gebruik maken van:
– losse gewichten: voor nóg meer trainingsvariatie.
– dumbells, kettlebels en barbells: voor coördinatievermogen en spierversterking.
– fitnessballen: voor een betere balans en meer kracht.
– Bosu-ballen, TRX-Suspension: voor meer stabilisatie.

Openingsuren

Maandag15u-21u30

Dinsdag9u30-12u & 15u-21u30

Woensdag9u30-12u & 15u-21u30

Donderdag9u30-12u & 15u-21u30

Vrijdag9u30-12u & 15u-20u

Zaterdag9u30-12u

Zondag9u30-12u